devote.se

Jag flyttar till devote.se
anledning? jag har aldrig gillat blogg.se faktiskt.
http://itsallaboutmoi.devote.se
kika där istället, jag börjar där ikväll!

puss

uppdate

har precis suttit och funderat över att byta till devote, så så blir det säkert senare..

just nu står det helt still i huvudet. finns inget jag vill eller orkar skriva.. vad har hänt? behöver sova och tänka, det är vad jag behöver. tills dess så får ni bara jättelama och jätte ointressanta inlägg. nu får jag väl höra att jag bara skriver lama inlägg i denna blogg? hehe

godnatt

utmattad

hej! har precis suttit och pluggat matte i 3 timmar och är ganska trött. har inte uppdaterat lika mycket idag som jag kanske velat, men som ni vet så går jag ju i skolan och detta betyder ju att bloggen hamnar lite i andrahand. jag ska nog börja mobilblogga, måste bara fixa pengar på luren först. fan vad bra.

ska hoppa in i duschen nu, uppdaterar strax.
puss

Blod är tjockare än vatten

hej bloggen! hinner inte skriva mycket alls, lite kort bara. jag hade ej ett fungerande internet igår så det blev ingen uppdatering då. jag är röksugen och har världens magont, så jag är inte på världens bästa topphumör direkt men skitsamma just nu.

igår var det bara skitjobbigt allting. hela dagen var bara fel. ni vet? första skoldagen efter lovet, lite smått ångest under skoldagen. kvällen blev inte bättre direkt. hoppas att idag blir bättre då?

jag börjar få lite bråttom till skolan nu, har matteprov på fredag så det är prio ett just nu!
snackar sen
puss

p.s

saknar dig älskling

d.s

detta är vad jag..

.. kallar en bra start på dagen! att börja kvart i 12, och eftersom att jag är så otroligt morgonpigg, så vaknade jag kvart i 8 idag, vilken alltså innebär att jag kan slöa i 4 timmar.

Annars då? natten var ganska konstig, jag pratade tydligen en del i sömnen i morse, något jag är medveten om att jag har en tendens till att göra, speciellt om jag råkar vara upprörd i drömmen, då ger jag nog ett intryck av att vara adolf hitler.

fredrick; Fan vad du babblade i sömnen imorse!
jag; jaha..? vad sa jag då?
fedrick; nej det var ganska svårt att höra, nåt i stil med "mm" "jaa" "aah"

nu undrar jag vad jag drömde :| ? lyckligtlivs kommer jag inte ihåg.

ska göra lite kaffe och sedan fundera på vad jag ska göra med mitt liv. 
ha en skön dag
puss

sur

jag är skitsur, och då är det inte nödvändigt att ens försöka blogga. men what the hell. ha en skön söndagskväll i alla fall!

nu är jag...

...hemma igen efter att ha sovit hos stefan en vecka i sträck, skitskönt lov måste jag säga, hur fan skulle skolorna kunna behålla ungdomarna om inte lov existerade? rätt bra fråga.

är som sagt hemma nu, ensam. hade hoppats på att det skulle vara någon hemma då jag fortfarande är lite skraj för bruden på filmen, men ska försöka att inte skrämma upp mig själv, går man runt och skrämmer upp sig själv slutar det med att man mister förståndet, och sitter sen och gungar fram och tillbaka av ett psykbryt.

sitter och kollar på the biggest looser. sjukt förnedrande. tjockisar som hoppar upp och ner på en studsmatta i en kamp om att nudda en boll i taket? please? kan dem inte ge dem lite mer mänskliga uppgifter? typ jogga eller helt enkelt bara äta nyttigare? det är inte så jävla komplicerat att gå ner i vikt. Och vad värre är, dem gör ett PROGRAM av allt detta? bullshit alltihop. hate it.

nu börjar outsiders visa 13-åriga flickor som ska bli morsor också. suck..

snackar sen
puss

mornin

efter kaffet och ciggen känner jag mig någolunda vaken i alla fall. Jag borde sluta röka! varför ödlsa tid och pengar på detta supernyttiga begär?

Skräckfilmen var hemsk, ja riktigt hemsk, (pet samatary) den var dock väldigt bra, det jag såg av den var bra. När det gäller skräckfilmer, finns det en sak jag absolut inte tål, och det är tjejer som består av ben och skinn (bokstavligt talat) som har obehaglig hemsk häxröst och som ligger och äcklar sig i någon säng och kraxar fram hotfulla ord. Dock brukar få skräckfilmer innehålla dessa brudar, men igår när denna film innehöll EXAKT DETTA, då blev det för mycket för mig. Jag blev illamående och vågade helt enkelt inte titta vidare på filmen, utifall hon skulle dyka upp igen. Nu är jag inte så jätte känslig för skräckfilmer i vanliga fall, men när det är en stephen king-film vi snackar om, då bör man vara beredd på att möta sina största fobier.


titta ej på detta klipp om du är överkänslig! usch usch usch!
2:24, där sket jag på mig


nu sitter jag här..

...kissnödig och oduschad (inte en chans att jag går på toa i the shining-korridoren) sköt upp skräckfilmen, fick springa till centrum som en dåre med pojken för att hinna köpa läsk, skönt med en liten promenad dock, man blir så jävla äcklig av att ligga inne en hel dag utan att göra ett piss. så ja, det var som sagt tänkt att jag skulle kolla på pet sematary (djur kyrkogård) nån skum skräckfilm som lillprinsen ville att jag skulle ladda ner, bara vänta och se vad det är för fel på den filmen då    /världens hyggligaste tjej

puss 

tråkigt

orkar inte skriva något jätte-inlägg, är trött och e lite smått irriterad. ska lägga mig och kolla på en skräckfilm. ni får alla ha en jätteskön kväll så uppdaterar jag säkert sen.

puss


till alla oss som har väldigt tråkigt

Dagens saknad: den vanliga toaletten
Dagens längtan: bar asfalt!
Dagens bästa: älsklingen
Dagens sämsta: mitt clinique tog slut
Dagens aktivitet: please.. har inte gjort en aktivitet på hela veckan!
Dagens bekännelse: jag är osmart
Dagens första-gång: icke lördags-dusch
Dagens väntan: middagsdags
Dagens trötta: moi 

hjälp

Mitt favoritställe i hela världen har bestämt sig för att renovera badrummet och nu möts jag av ett obehagligt faktum. Varje gång jag ska gå på toaletten, så får jag gå till tvättstugan, och det är inte vilken tvättstuga som helst, den är klippt och skuren ur the shining. Det innebär alltså att jag måste ha kniv och pepparspray med mig varje gång jag ska gå på toaletten, för säkerhetsskull.



den obehagliga tvättstugan

the computer

detta är alltså min laptop för alla avsikter, i love it! frågan är bara varför jag lägger in en bild på min dator på bloggen? well, det var det finaste som fastnade på kort för tillfället om man säger så.


jag vet..

..att jag har varit kass på att uppdatera med bilder, jag lovar att jag ska bättra mig. Ska hem och tokleta efter min kamera-sladd.

puss


upp och skin

Nu är det lördag morgon, vädret är toppen! vågar man skapa sig förhoppningar om att snön försvinner nu? troligtvis inte. Jag kan inte förstå hur i helvete snön fortfarande kan vara kvar i mars? som jag säger och har sagt: är det snö den 30 april när jag fyller år, då tar jag livet av mig.

uppdate då; ligger i sängen hemma hos älsklingen med magont. Hade sjuka drömmar i natt, vaknade även mitt i natten av att stefan hade tagit båda täckena, det ena hade han så fint kastat ned i springan mellan sängen och väggen och den andra låg han och mös med, den jäkeln. Körde en såndär fuling, drog av hela täcket från stackarn och tänkte nåt i stil med "jaja, vaknar han och fryser får han väl ta upp det andra täcket" jag är nog den i särklass bästa och mest metodiska flickvän som finns.

snackar senare
puss


27 sätt att reta sin omgivning..

heheheheh. är man en retsam jävel som jag så tycker man att detta är jätteroligt. är man en person med empati tycker man bara att detta är smärtsamt att läsa

1. Lämna kopiatorn inställd på 99 kopior, förminska 200%, extra mörk och A3-papper.

2. Säg till i luckan på en "drive through" att du ska ta med dig maten.

3. Om du har ett porslinsöga, knacka lite då och då på det med en penna när du pratar med andra.

4. Insistera på att alltid ha vindrutetorkarna på "för att hålla dem i trim"

5. Svara allting som någon säger med "det är vad DU tror".

6. Öva på att låta som ett modem.

7. Stryk under meningslös information i vetenskapliga papper och ge en kopia till din chef.

8. Pip när du backar.

9. Visa att ett samtal är slut genom att hålla händerna för öronen.

10. Rabbla slumpmässiga tal när någon räknar.

11. Häfta ihop papper i mitten.

12. Utforska offentligt hur sakta du kan göra kväkande läten.

13. Tuta och vinka till främlingar.

14. Vägra att sätta dig på en restaurang och ät upp godiset vid kassaapparaten.

15. SKRIV BARA MED VERSALER.

16. Skrv br knsnntr.

17. Köp massor av röda trafikkoner och led bort en genomfartsled.

18. Repetera följande ordväxling tjugo gånger: "Hörde du det där?", "Vad då?", "Glöm det, det har slutat."

19. Så långt som möjligt, skutta i stället för att gå.

20. Nynna inledningen till William Thell, och när du är nästan färdig, säg "nej,vänta, nu trasslade jag till det" och upprepa.

21. Fråga människor vilket kön de har.

22. Sitt framför ditt hus och rikta en hårtork mot passerande bilar för att se om de saktar in.

23. Sjung med på operan.

24. Gå till en poesiafton och fråga efter varje dikt varför den inte rimmar.

25. Fråga dina medarbetare mystiska frågor och anteckna deras svar i ett block och mumla någonting om "psykologisk profil".

26. Berätta för dina vänner 5 dagar i förväg att du inte kan komma till deras party eftersom du har huvudvärk.


jag hatar..

..när saker och ting bara försvinner!
vet ni vad jag mer hatar? 20-lappar

a fucking uppdate

Nu har jag precis plattat och fixat mitt nygräddade hår, och jag kan inte ens beskriva med ord hur nöjd jag är. Känns precis som old times, nu kan jag äntligen andas ut och njuta.

Medans hela stockholm antagligen är och förbereder sig för fest ikväll (lantisarna skiter vi i), sitter jag här och bloggar och käkar djungelvrål medans älsklingen är och duschar. Men det är lugnt, jag ska ha så jävla mysigt ikväll.

Annars då? sitter här och lyssnar på anton&affe, det var tider då man satt och diggade/grät till svensk rapp som anton&affe "jag tittar uppåt men allting går ner, jag försöker på nytt men allting går fel, en själ fångad fast bakom galler, tiden den vänder och stjärnorna faller" geez, jag brukade finna det citatet himla rörande, kanske var det tjejens otroliga sångröst eller så var det min naivitet och fjuttiga ålder som var problemet. Hur som helst så är nostalgi nog det som berör mig mest, snäppet efter kärleken. 

ska ladda ner lite filmer nu, skriver om en stund igen 
puss



5 mars, 2010

Ja ni, god middag och hoppas att ni har haft en bra dag hittills! Jag har varit lite upptagen med att köpa hårfärg, färga själva håret tillbaka till min gamla underbara hårfärg, och nu sitter jag här och känner mig som en helt ny person, eller rättare sagt: jag känner mig som mig själv igen. Det är ju aldrig fel.

Idag är det alltså fredag, vilket betyder att lovet börjar gå mot sitt slut, trist som fan. Men å andra sidan, ju fortare vi börjar skolan igen, ju fortare går det tills vi får sommarlov! tänk så. Riktigt positiv tanke alltså.

Nu ska jag sminka mig, fixa håret och klä på mig icke vita kläder så att det inte blir ett trauma över att jag fått bruna fläckar på kläderna. Jag har äntligen lärt mig att tänka utanför lådan.

snackar sen
puss



vill bara..

..bikta mig innan jag somnar. (ja, jag är dramatisk)

Forgive me father, for i've sinned! jag har använt färgen rosa för första gången i mitt liv till något viktigt. Rosa läsk eller rosa mascara well ni fattar, skiter jag i. Men jag trodde aldrig att jag skulle använda rosa i något så utmärkande som i en blogg, bloggdesignen säger ju lite om vem man är, och jag vill nu inte ge mixade signaler eller ett snevridet intryck, men kom ihåg! att jag endast använder rosa för att det är gulligt och för att jag är trött på ännu en svartvit blogg med "chict" tema, det blir ju ändå aldrig som man har tänkt sig.

eh ja.. jag ska definitivt sova nu.
no offense i alla fall, alls.


i don't get it?

En sak jag aldrig har förstått är varför folk ALLTID ursäktar dålig uppdatering? Ungefär som att bloggen är till för läsarnas villkor? nu förstår ju jag självklart att läsarna kanske förväntar sig vissa saker av vissa bloggar men come on? Enligt min åsikt så är dålig uppdatering ingenting att ursäkta sig för, är det så konstigt egentligen att man då och då helt enkelt inte har tid eller ork att blogga? nej det är inte så konstigt. Får lite dåligt samvete för att jag är en sån besserwisser men jag hoppas att folk inser att dålig uppdatering egentligen inte är någonting att be om ursäkt för.

(här inne luktar det svett och prutt, mina favoriter!)
antagligen sista inlägget för kvällen
puss


smärtsam dag

Nu sitter jag i alla fall här och har hämtat mig en aning efter vax-helvetet. Jag äter mitt absoluta favorit godis och dricker (drack?) pepsi. Som ni vet så kan det ju bli lite torrt av att bara äta godis utan någon läsk/saft eller vad man nu vill dricka, då är det ju superbra att jag fick ett glas läsk som tog slut på 5 sekunder. Generöst eller vad?

Nåja, efter dagens katastrof á la hannahs-vanliga-ide-som-låter-bra-i-början-men-som-sen-visar-sig-gå-åt-helvete-som-vanligt, tröstade jag mig själv med att sminka mig även om jag bara skulle vara hemma hos stefan hela dagen, och självklart, vart det sådär äckligt fint, så fint det aldrig blir när man väl vill det, ni kanske känner igen er? Ironi.

Efter att jag sminkat mig gick jag och stefan ner till jakobsbergs centrum, jag bad om en tjocktröja innan vi gick men stefan var envis och rätt övertygande om att det absolut räckte med t-shirt och min löjligt tunna jacka. Detta resulterade i att jag gick och var bitter hela vägen till centrum klagandes, våran konversation lät ungefär såhär;

J: det är ju svinkallt! det är ditt fel att jag fryser (jag var redan grinig innan vi gick jag är inte överkänslig)
S: jag fryser väl lika mycket som du
J: det skiter jag fullständigt i! jag hade inte frysit arslet av mig om du hade hämtat en tröja från början!
S: ja ja, vi har ju långkalsonger i alla fall!
J: jag har inga långkalsoner på mig
S: nehe..

Det här har inte riktigt varit min dag helt enkelt.
Well, stefan sitter just nu vid ventrilo, och jag ligger under laptopen och svettas, förbannade fläkt.

puss


veet vaxremsor

Jag har aldrig varit så här förnedrad i hela mitt liv, jag tänker inte berätta vad som hände men jag kan säga såhär, använd aldrig veet vaxremsor (gröna) om du inte vill gå runt med papper innanför kläderna.

Usch säger jag bara!
puss


4 mars, 2010

Först och främst, god morgon, allt bra? jag mår faktiskt helt okej, fortfarande missnöjd över min mumin-hårfärg, desutom måste jag ha sovit riktigt konstigt i natt för min rygg gör fördjävla ont alltså. En annan grej som var väldigt konstig i natt var att jag vaknade runt sex imorse, eller ja, vaknade och vaknade jag halvsov och var sådär dåsigt förvirrad man brukar vara och hade en grymt obehaglig smärta i armbågen, jag märkte att jag höll upp den i luften för att det skulle sluta göra ont? och jag tänkte att jag var alldeles för trött för att orka gå upp och hämta alvedon. Till slut gjorde det så ont så att jag började bli illamående och tänkte nåt i stil med "nej, det här går ju inte, jag måste sova nu" och när jag vaknade runt tolv så var smärtan helt borta, inte ens ett litet spår. Började fundera på om jag bara drömde allt, och om jag nu gjorde det, hur i helvete kunde den vara så otroligt verklig? sjukt.

Planerna då;
tvätta av svetten i ansiktet från nattens skräck-upplevelse
platta mitt fula mumin-hår
klä mig
eventuellt duscha innan ovanstående, nu när jag tänker efter
pussa lite på lillprinsen
kolla på SATC och en ny film jag laddat ner (youngblood)

puss


snabb kvällsuppdate

Ligger och segar framför SATC med svidande och trötta ögon. Kanske dags att sussa snart?

Vet inte varför i helvete jag slösade 82 spänn idag på en hårfärg som inte gjorde någon som helst positiv skillnad utan bara fick mig att känna mig ännu glåmigare och ännu mer inte jag

Prio just nu:
stefan alltid oavsett
få tillbaka min underbara mörka hårfärg, i'm done with the light hair!

puss och godnatt

tråkig stämning

Det är allmänt tråkig stämning här, min blogglust försvann lika snabbt som den kom, men ska samla mig. Bloggen riskerar bildtorka då min kamera-sladd är helt borta och då den ändå inte är super. Inget är super, allt är bara halvdant?

Ursäkta

kakrecept

haha! hittade något som jag tyckte var väldigt väldigt roligt. Hade svårt att sluta skratta!

EN HELT VANLIG JÄVLA KAKA

Ett ägghelvete
1 dl sur kakao
Så lite smör som möjligt
Socker
Ingen jävla mandel iaf
2 dl bakpulver
1 pkt fula russin
1,5 dl allerginötter
Fyllning
1 dl vanligt vaniljsocker
1 melon eller nåt
Sprit


Häll nästan allt i en bunkjävel o kör med elvispeln i en kvart.
Grädda direkt i skålen. Skit i att smöra och bröa. Kakhelvetet
fastnar ändå. Dunka ur skiten på malbordet om du kan.
Garnera med krossad melon o sprit.


När försvinner snön? är det någon som vet det?

Ja, god morgon då. Prinsen ligger här bredvid och sover så sött och jag sitter här helt sliten och bloggar. Klockan är 08:58 och jag är pigg, vad hände? Varför är jag den absolut enda ungdomen som inte kan sova länge? Är jag den enda ungdomen vars kropp fungerar som en skitjobbig väckarklocka tidigt på morgonen? Whatever.

Jag ligger och väntar på att mamma ska slå en signal hit, (fattar ni? min mamma har inte ens vaknat) så att jag vet vad jag ska rikta in mig på för tid och så att jag vet när det börjar bli dags att väcka lillprinsen, bara det kan ta ett jävla bra tag.

För att relatera lite till rubriken sliten så jag behöver lång och intensiv ansiktsbehandling, lite slemlösande (usch), nya kläder och nytt hår för att känna mig fräsch igen, för just nu fungerar ingenting. Funderar på att klippa en snygg snelugg eller något? Det funkar nästan alltid, men kanske vore en schysst idé att låta håret växa ut först och främst?

puss sålänge

uppdate;

Ligger just nu och myser i sängen med SATC, en serie som jag tror att vilken tjej som helst bara älskar att ligga och dega till, god bless the piratebay!

Hur som helst, idag har allt varit lika mysigt som vanligt, det enda som var mindre mysigt var mitt och stefans bananskals-krig som sen övergick till vattenkrig som sen övergick till en lång dusch, nu har jag ju ingenting emot en lång varm dusch men att skrapa av banankladd från kinderna var dock inget höjdare.

Ja ni, känner mig lite grötig i hjärnan och fläkten till laptopen verkar vara paj eller nåt, ligger ju här och svettas. Imorgon blir det i alla fall en liten fika med mamma, och kanske kan man till och med ragga lite på henne så att hon öppnar plånboken lite? den plånboken är ju numera förseglad för min del.

Förut lät det ungefär såhär;
M: Gumman, behöver du något?
J: Förutom en ny tandborste? Nya jeans faktiskt
M: Absolut! det är inte omöjligt

Numera låter det ungefär såhär;
J: mamma jag skule behöv..
M: NEJ! du vet att min ekonomi är väldigt stram den här månaden, och du får ju faktiskt veckopeng!
J: När i helvete har vi pratat om din ekonomi? och min vecopeng räcker ju knappast till ett par jeans.
M: Du får väl spara
J: ...

well ska återgå till SATC
puss då

@ stefans

Skön start på dagen, hittills har jag tillbringat lovet hos Stefan, aka. min underbara pojkvän. Jag vaknade upp imorse och var på ovanligt bra humör, vilket såklart var tvunget att utnyttjas. Resultatet blev då denna blogg, hehe, som i och för sig har funnits i några månader nu men att få arslet ur vagnen kan ibland vara ett problem för mig. Insåg att jag behövde något nytt och vad är bättre då än att publicera sitt liv på nätet?

Detta har jag hunnit med hittills:
*fixat design till blöggen
*Gått ner till centurm med pojken och köpt lite läsk
*Tagit ett x-antal onödiga cigaretter
*Ätit två bananer

Tänkte bara göra lite härligheter här i jakan resten av dagen och sedan däcka framför tv:n tidigt ikväll.

skriver säkert om en stund igen
puss sålänge




2 mars, 2010

Back on track folks!

Skriver ett riktigt inlägg när jag fått tillbaka humöret efter webbdesigns-köret som tog ca 3 timmar

puss
/ni vet


RSS 2.0